ACTUALITATESOCIAL

Material lemnos confiscat de poliţiştii din Arbore. Șoferul unei autoutilitare din Horodnic de Sus prins cu lemn fără documente

Material lemnos confiscat de poliţişti.    La data de  30.10.2017, în jurul orei 17.45, un echipaj din cadrul Poliției orașului Solca și a Postului de poliție Arbore, a oprit pentru control pe DJ 178 din comuna Arbore, autoutilitara condusă de un bărbat de 32 de ani din comuna Horodnic de Sus, care transporta material lemnos.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată și cea consemnată în documente, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că acesta transporta cu 1,54 m.c. lemn, mai mult decât cea prevăzută în avizul de însoțire.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos transportat în plus, respectiv 1,54 m.c. în valoare de 177 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Solca.