Foto/Nunta de aur pentru 7 cupluri din Putna. Doua cadre didactice au primit titlul de cetatean de onoare al comunei

Putna in sarbatoare. Duminica a avut loc un eveniment special organizat de Primaria comunei Putna. Sapte perechi de localnici au aniversat trecerea a 50 de ani de la unirea destinelor .Autoritatile locale au decis ca aceste moment sa fie  marcat asa cum se cuvinte.Astfel, a fost oficiata o  slujba speciala la biserica unde cuplurile de aur si-au reinnoit juramintele, urmata de o petrecere organizata de  primarul Gheorghe Coroama. Sapte cupluri au trecut de 50 de ani de respect reciproc, iubire necondiţionată şi amintiri plăcute.Edilul a dorit să fie alături de ele într-unul dintre momentele emoţionante ale vieţii lor.„Vreau să vă mulţumesc pentru exemplul pe care ni-l daţi nouă, celor tineri. Vreau să vă mulţumesc pentru ceea ce aţi făcut pentru familiile dumneavoastră, pentru comuna noastra şi pentru comunitatea noastră. Fiecare, acolo unde aţi păşit,ne-aţi educat şi ne îndrumaţi cu sfaturile dumneavoastră spre drumul bun. Dumneavoastră sunteţi cei care ne inspiraţi. Ne oferiţi modelul dumneavoastră de iubire, modelul dumneavoastră de sacrificiu pentru că viaţa aceasta nu este doar lumină şi soare ci are şi umbre şi dumneavoastră aţi ştiut întotdeauna să păşiţi în aceşti 50 de ani împreună, uitându-vă cu încredere unul la celălalt, având încredere că paşii pe care îi faceţi împreună sunt paşi spre lumină şi adevăr. Vă mulţumesc pentru modelul pe care ni-l oferiţi,,a spus primarul comunei Putna.

Secretul unei căsnicii aşa de lungi este în primul rând iubirea, comunicarea, respectul, răbdarea şi toleranţa,,sustin la unison cuplurile sarbatorite.

In cadru festiv, a fost acordat titlul de cetatean de onoare al comunei Putna unor fiice ale localitatii: doamnei profesor Doctor Bicu Elena și doamnei profesor Ceredeev Daniela Luminita(nascuta Lucaci), director al Liceului Tehnologic “Vasile Cocea” Moldovita. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *