Urca la volan fara permis de conducere. Nu au remuscari chiar daca oricand ar putea provoca un accident

Urca la volan fara permis de conducere. Nu au remuscari chiar daca oricand ar putea provoca un accident. La data de  13.11.2017, ora 07.10, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe DJ 174 D, din comuna Dorna Candrenilor, mopedul înregistrat condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Preuteşti.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La data de  13.11.2017, ora 20.45, un echipaj din cadrul Biroului Rutier Suceava a oprit pentru control, pe DJ 208V, din comuna Pătrăuţi, autoturismul condus de un localnic de 25 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere suspendat pentru infracțiuni la regimul rutier din 13.11.2017.În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

La data de 13.11.2017, ora 12.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe str. Sucevei din localitate, autoturismul condus de un localnic de 27 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere reținut pentru infracțiuni la regimul rutier.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *