Partidul Verde Suceava: ,,Prețul benzinei și a motorinei exagerat de mare, semn că ne îndreptăm spre o direcție greșită,,

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră prețul benzinei și a motorinei exagerat de mare, semn că ne îndreptăm spre o direcție greșită. Prețul carburantului, cu alte cuvinte, o componentă care ține de toate mijoacele de transport, după ce crește, în scurt timp, va veni cu un val de scumpiri, iar acest lucru va diminua bugetul fiecărui român, fapt ce intră în conflict cu politica social-democrată sau mai bine spus cu planul de guvernare a actualei cualiții.

Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, este de neînțeles cum în România, o țară cu un salariu minim pe economie de doar 380 de euro brut, să aibă un preț de 1,30 de euro/litru de motorină, comparativ cu 900, 1200 sau 1500 de euro cât câștigă un alt europenan, și are un preț mai mic la carburant, pornind de la 1,10 sau 1,20 euro/litru? Cineva din formula asta este mințit frumos și furat. Austriacul, polonezul sau neamțul, credem noi, este ocrotit, dar românul este păcălit la pătrat și lăsat și fără bani. O dată de către politicienii noștrii, iar a doua oara de cei din afara țării. Dacă de primii, DNA are tupeul de a se lua de ei, din cea de a doua categorie se lasă de fiecare dată o tăcere.

 

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *