Urmărire ca-n filme la Voitinel. Reţinut şi încarcerat de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier

 Reţinut şi încarcerat de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier. La data de 23.11.2017, în jurul orei 15.50, în timp ce acționa pe raza comunei Voitinel, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală 4 Gălănești a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, însă conducătorul auto nu s-a conformat  și a continuat deplasarea, fiind blocat în trafic de o altă autospecială de poliție. Şoferul a abandonat maşina și a fugit peste gardurile unor grădini din apropiere, motiv pentru care, polițiștii au procedat la urmărirea și prinderea acestuia, fiind identificat în persoana unui tânăr de 20 ani, din comuna Bilca.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, tânărul a mai fost identificat în trafic de polițiști la 17.11.2017, dar nu a oprit la semnalul polițiștilor și a abandonat vehiculul, după care a fugit.

În baza probatoriului administrat, în cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de tânărul de 20 de ani, sub aspectul comiterii a două infracțiuni de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, comise la 17 și respectiv 23.11.2017.

Astfel, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru stabilirea unei măsuri preventive.

Distribuire articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *