Poliţişti de imigrări avansaţi de Ziua Naţională a României

Polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări au îmbrăcat haine festive cu ocazia Zilei Naționale a României. 45 de polițiști de imigrări au fost avansați în gradul profesional următor înaintea împlinirii stagiului minim.

45 de polițiști din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări au fost avansați de Ziua Națională a României în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Astfel, în cadrul festivității organizate la sediul Centrului Cultural al M.A.I., 22 de ofițeri și 23 de agenți de poliție s-au bucurat de urările primite din partea conducerii inspectoratului și ale colegilor.

Polițiștii au fost recompensați pentru modul exemplar de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, pregătirea profesională și comportamentul demn pe care l-au avut atât în cadrul unității, cât și în societate.

Potrivit legii, avansarea poliţiștilor înaintea împlinirii stagiului minim se face de Ziua Naţională a României – 1 Decembrie sau, în tot cursul anului, pentru merite excepţionale.

Distribuire articol