Un tânăr care abia trecuse de majorat a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate.Șoferașul a ajuns la spital

Un tânăr care abia trecuse de majorat a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate. Șoferașul a ajuns la spital. La 02.12.2017, ora 05.05, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă uşoară la stânga,  pe str. Ştefan cel Mare, din comuna Ipoteşti, pe  fondul neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu zăpadă, un localnic de 18 ani, ce nu posedă permis de conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de susţinere a cablurilor electrice.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, însă nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.