Politia Suceava sustine ca politistul taiat cu sabia la Radauti a fost operat.El a fost internat la Clinica de Neurochirurgie Iasi

Politistul de la Serviciul de Actiuni Speciale Ciprian Sfichi a  fost operat  si ramane internat la Neurochirurgie Iasi . Desi au aparut informatii potrivit carora, luptatorul de la Actiuni Speciale ar fi decedat ,Politia Suceava dezminte aceste zvonuri.  Starea de sanatate a omului in uniforma este insa in continuare grava si doar o minun dumnezeiasca il mai poate salva. Politistul este casatorit si este tatal a doi copii minori. El a fost taiat cu o sabie pe fata astazi dimineata la o perchezitie domiciliara de catre un traficant de droguri din Radauti. Ciprian Sfichi era in timpul liber si a fost chemat in misiune special astazi,  la actiunea organizata de DIICOT si BCCO la mai multi traficanti de droguri din judet.Luptătorul SAS a fost preluat în stare gravă de un elicopter SMURD de la Suceava si transporatat la Clinica de Neurochirurgie din Iasi,  după ce a fost lovit cu o sabie, la cap și la un braț, iar medicii luptă să îi salveze viața.

Traficantul de droguri din Radauti,Alexandru Hutuleac era un apropiat al clanului Cordunenilor din Iasi.  Polițiștii urmăreau îndeaproape gruparea de interlopi condusă de Huțuleac, care vindea droguri și etnobotanice tinerilor din Rădăuți și Suceava, iar banii obținuți îi transferau în conturile lor din străinătate.

Ministrul de Interne,Carmen Dan si  seful Inspectoratului General al  Politiei Romane, Bogdan Despescu se afla la unitatae spitaliceasca  la Iasi unde a fost operat Ciprian Sfichi. Politistul a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva din cadrul Clinicii de Neurorchirurgie din Iasi.