Avocatul interlopului care a tăiat un poliţist cu sabia: ‘Clientul meu nu-şi regretă fapta’

Interlopul din Rădăuţi care a tăiat un poliţist de la Serviciului de Acţiuni Speciale cu sabia nu îşi regretă fapta. Anunţul a fost făcut de avocatul lui Alexandru Huţuleac, în această după-amiază, la Tribunalul Suceava, acolo unde interlopul din Rădăuţi a fost adus pentru a fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de ultraj la poliţist sub forma tentativei de omor.

“Clientul meu îl regretă din tot sufletul. (V-a spus că îşi regretă fapta?) Ne rugăm… Nu, nu îşi regretă fapta. Regretă incidentul. Singurul lucru pe care putem să-l facem, atât el cât şi familia, este să ne rugăm pentru starea de sănătate a agentului şef lovit cu sabia”, a spus Tudor Sălăjanu, avocatul atacatorului, pentru Digi24.ro.

“Regret incidentul şi mă rog non-stop ca domnul poliţist să fie bine. Regret amarnic”, a precizat traficantul de droguri.

Interlopul care a tăiat un poliţist nu regretă fapta, ci doar incidentul

 Ciprian Sfichi, poliţistul de la Serviciul de Acţiuni Speciale Suceava a fost operat, noaptea trecută, la Spitalul de Neurochirugie din Iaşi, de o echipă formată din 10 medici, inclusiv directorul spitalului, medicul Lucian Eva.

Poliţistul a trecut cu bine peste operaţie şi este în continuare în comă, internat pe Secţia de Terapie Intensivă.

Agresorul lui Ciprian Sfichi, Alexandru Huţuleac a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava de ultraj la poliţist în forma tentativei de omor.

Poliţistul a fost lovit cu o sabie ninja în cap, ieri dimineaţă, în timpul unei percheziţii la locuinţa lui Alexandru Huţuleac din Rădăuţi, acesta fiind suspect într-un dosar de trafic de droguri.

sursa digi24.ro