Foto/Peste 500 de elevi și preșcolari rădăuțeni au primit dulciuri de Moș Nicolae,din partea Primăriei și Consiliului Local Rădăuți

Pe 6 decembrie, în incinta foișorului din parcul central, s-a desfășurat activitatea Vine Mos Nicolae!, organizată de către Primăria și Consiliul Local Rădăuți, împreună cu Casa Municipală de Cultură. De la ora 16:00, copilașii împreună cu părinții au urmărit un program artistic deosebit, susținut de către Orchestra Casei de Cultură, sub coordonarea profesorului Adrian Șerban. Cântece de Crăciun din repertoriul internațional dar și piese cunoscute românești au fost interpretate într-o manieră inedită de către tinerii artiști ai Casei de Cultură.

Primarul Nistor Tatar a împărțit dulciuri la finalul evenimentului, împreună cu consilierii locali rădăuțeni.  Peste 500 de elevi și preșcolari, împreună cu părinții și bunicii, s-au bucurat de cele aproape două ore de spectacol  și s-au îndulcit, rezistând în fața vremii specifice sărbătorilor de iarnă, pentru a-l sărbători, într- o atmosferă de basm, pe Moș Nicolae !

 

 *Sursa foto: Doru Clipa