Interlopul care a lovit un polițist cu sabia, arestat pentru 30 de zile: Bărbatul susține acum că regretă fapta comisă

Alexandru Huțuleac  bărbatul care l-a lovit cu sabia în cap pe  polițistul din Suceava  a ajuns pe mâna poliţiştilor. Individul a fost  arestat  pentru 30 de zile pentru faptele sale. Interlopul a spus că regretă fapta comisă şi că se roagă pentru sănătatea poliţistului pe care l-a lovit cu bestialitate. Poliţistul  Ciprian Sfichi este în continuare în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire, informează B1 TV.

Traficantul de droguri a fost dus de poliţiştii suceveni în faţa magistraţilor. Individul care l-a lovit cu o bestialitate ieşită din comun pe Ciprian Sfichi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru faptele de ultraj şi tentativă de omor.

Incidentul a avut loc pe 5 decembrie, în localitatea Rădăuţi, când poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Suceava efectuau mai multe percheziţii pentru a destructura o grupare de traficanţii de droguri. Oamenii legii au ajuns într-un final la locuinţa lui  Huțuleac  considerat unul dintre capii reţelei. Când a auzit că poliţiştii au ajuns la poartă, acesta a stins becurile, s-a baricadat în casă şi s-a înarmat cu o sabie.

Mascaţii au spart uşa de la intrare cu berbecul, iar primul care a intrat a fost agentul şef adjunct Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale  Suceava . Din nefericire pentru acesta, Huţuleac s-a năpustit asupra sa şi a reuşit să-l ia prin surprindere, aplicându-i mai multe lovituri cu sabia la nivelul capului şi al braţului,.

Agresorul a fost imoblizat imediat, iar victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean.  Când starea acestuia s-a mai stabilizat, medicii l-au transferat cu elicopterul SMURD la Iaşi, unde a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie.

Culmea, agentul de poliţie fusese chemat la serviciu pentru a participa la percheziţii din timpul său liber, iar nenorocirea a readus în actualitate problemele poliţiştilor, care se plâng că sunt supuşi la riscuri din ce în ce mai mari, fără a avea dotările necesare şi fără a fi plătiţi pentru orele suplimentare.

Poliţia  Suceava  pare a fi lovită de un adevărat blestem în acest an, deoarece incidentul are loc la doar câteva luni după ce un poliţist a fost ucis cu multiple lovituri de cuţit pe peronul Gării Burdujeni.

sursa B1.tv