Poliţistul rănit a vorbit la telefon cu fiicele lui.Traficantul de droguri și-a trecut averea pe iubită

Starea polițistului rănit marți dimineața în timpul unei misiuni la Rădăuți s-ar fi îmbunătățit. Acesta a putut ține în mână un telefon pentru a le auzi vorbind pe fetițele sale, a scris miercuri seară un coleg al acestuia pe o pagină de socializare a polițiștilor de la intervenții speciale,potrivit digi24.ro.

Acum câteva minute soția lui Ciprian i-a dat telefonul în mâna lui ca să își audă fetițele în timp ce vorbea cu ele. Ciprian a dus telefonul la ureche singur să le poată auzi! Dumnezeu a făcut minuni! Există Dumnezeu și există minuni, există medici buni! CIPRIAN TRĂIEȘTE! CIPRIAN RĂSPUNDE LA STIMULI! CIPRIAN SE VA FACE BINE! Să ne rugăm pentru el și Dumnezeu îl va face bine! Azi e o sărbătoare mare și s-au întâmplat minuni pentru El!“, este mesajul postat pe pagina de socializare de către unul dintre prietenii polițistului rănit.

În cursul zilei, neurochirurgul Marius Dabija, purtător de cuvânt al Spitalului “Nicolae Oblu” din Iași, a declarat că polițistul se află în continuare în stare critică, deși au apărut mișcări spontane pe partea dreaptă, ale mâinii și piciorului. Potrivit neurochirurgului, în cursul nopții, polițistul a fost supus unei intervenții pentru a-i scădea presiunea intracraniană cauzată de un hematom intracerebral.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii și jandarmii din mai multe orașe din țară, precum și civili, au donat sânge pentru polițistul rănit la cap cu o sabie de către una dintre persoanele vizate de o percheziție efectuată la Rădăuți de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava.

Ce cealaltă parte,traficanul de droguri,Alexandru Huțuleac cercetat pentru trafic de droguri și ultraj cu referire la infracțiunea de omor și-a trecut averea pe iubită,Ana Maria,potrivit cancan.,, Interlopul sucevean a folosit-o pe Anamaria, logodnica sa în tranzacţiile cu stupefiante. Mai mult, cum el a ajuns în vizorul autorităţilor, el a pus pe numele femeii averea colosală făcută din traficul cu “moarte albă”. Din unele acte oficiale, se pare că, în urmă cu câteva luni, iubita lui Alexandru Huţuleac, avea mai multe maşini care au fost evaluate la peste 200.000 de euro. Iar asta nu e tot: Anamaria mai are o vilă şi un teren de aproape 2.000 de metri pătraţi, care valorează aproximativ jumătate de milion de euro, dar şi bijuterii scumpe,spun jurnaliștii de la cancan.ro

Agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi are 35 de ani, iar de 12, lucrează în poliţiei. El provine dintr-o familie de poliţişti, iar tatăl şi fratele său au urmat această carieră. Este căsătorit şi are două fetiţe minore. El este unul dintre cel mai buni angajaţi ai Inspectoratului de Poliţiei Suceava şi a fost propus anul acesta pentru salariul de excelenţă pentru merite deosebite.