Ultima oră/ foto/Accident rutier în Milișăuți. O femeie cu un copil au ajuns la spital

Accident rutier joi dimineață,  în Milișăuți. O femeie cu un copil au ajuns la spital după ce  mașina în care se aflau a fost implicată într-un eveniment rutier astăzi, la ora 10.00.  Femeia a fost încarcerată iar copilul a ajuns cu atac de panică, ambii fiind transportați la spitalul municipal din Rădăuți.

La data de 07.12.2017, ora 09:46, o femeie de 38 de ani, din orașul Milișăuți, conducea autoturismul pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre mun. Rădăuți spre mun. Suceava.

Pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, autoturismul a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a pătruns pe acostament, după care a acroșat cu partea stângă față un stâlp de beton al unei porți.

În autoturism se mai afla în calitate de pasager, un minor în vârstă de 2 ani, care era fixat în scaun special destinat copiilor, pe bancheta din spate, cu centura de siguranță fixată.

Conducătoarea auto a fost accidentată ușor și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Mun. Rădăuți.

În urma consultării de către cadrele medicale ale Spitalului Mun. Rădăuți s-a stabilit că minorul  în vârstă de 2 ani nu a suferit leziuni fizice în urma evenimentului.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.