Contre între PSD și PNL.În Postul Crăciunului declarații tăioase între cele două partide în județ

Contre între PSD și PNL.În Postul Crăciunului declarații tăioase între cele două partide în județ.Chiar dacă Crăciunul ar trebui să îi facă pe oameni mai buni,în politică situația a devenit din ce în ce mai dură. Lupta pentru a  domina  electoratul devine din ce în ce mai aprinsă.La interval  de câteva ore, PSD și PNL au trimis comunicate de presă pe care vi le prezentăm integral;

,,Dacă Gheorghe Flutur îl așteaptă pe Moș Crăciun să-i împlinească promisiunile de campanie electorală, cum ar fi finalizarea în trei luni a șoselei de centură a Sucevei, parlamentarii social-democrați suceveni, împreună cu colegii lor din Guvernul României, fac demersuri concrete pentru realizarea unor obiective importante pentru județ. Astfel, în cazul mult-mediatizatei șosele mai sus-menționate, odată cu finalizarea procedurilor de atribuire a lucrărilor de construcție a porțiunii rămase, guvernul va  acorda în 2018 suma necesară din credite de angajament.

Modul în care Gheorghe Flutur a ascuns adevărul și a acuzat pe nedrept guvernul social-democrat, ne obligă să revenim la un alt subiect dezbătut intens în ultimele zile  – cel al pârtiei de schi de la Câmpulung Moldovenesc.

Ca de fiecare dată când Gheorghe Flutur face o afirmație, adevărul este altul și sucevenii au dreptul să cunoască realitatea.

În cazul obiectivului mai sus-menționat, lucrurile sunt foarte clare și sunt cunoscute, dar ignorate voit de Gheorghe Flutur. Răspunsul primit la adresa pe care dumnealui a trimis-o Ministerului Turismului în data de 15 decembrie 2017 este fără echivoc menționându-se faptul că, deoarece Primăria Câmpulung Moldovenesc nu a depus documentația completă până la data curentă, în special scrisoarea de asigurare pentru instalația de transport, nu se vor putea face plăți la contractul de finanțare. Ministerul Turismului asigură faptul că în momentul în care toate documentele solicitate vor fi prezentate, vor fi acordate sumele solicitate pentru decontare.

Cei care doresc pot să verifice aceste informații atât la Ministerul Turismului sau, mai simplu, la Consiliul Județean Suceava, punându-se astfel capăt demagogiei liderului liberal. Acesta, în loc să semneze manifeste superficiale cu simplu impact mediatic, ar trebui să-și consilieze mai bine primarii din propriul partid, astfel încât comunitățile pe care le reprezintă să nu fie păgubite de finalizarea obiectivelor mult dorite, cum este cazul pârtiei de la Câmpulung Moldovenese,, transmite PSD Suceava.

Senatorul PNL, Daniel Cadariu a reacționat la declarațiile făcute de PSD Suceava

 

Cinismul PSD – Alba-neagra cu promisiuni pentru suceveni
Adio centura Sucevei pentru anul 2018

 După ce în perioada 2012-2015 guvernul PSD a alocat zero lei, în Legea bugetului sunt prevăzute 2-3 firimituri pentru 2018. Finanțarea este dusă pe 2019, sau … la Paștele cailor. Noi am făcut încă o încercare de trezi trista coaliție fie și în ceasul al 12—lea, coaliție  care continuă să blochează județul Suceava – am depus amendamente, respinse cu nonșalanță de către PSD-ALDE.

 Așa cum merg lucrurile, se vede că guvernarea PSD-ALDE nu vrea să finalizeze centura  Sucevei.

Ipocrizia acestora nu are margini, fie dacă ar fi să mă iau doar după unele comunicate transmise recent, cum că lucrurile ar sta altfel.

 Din păcate, Ministerul Transporturilor îmi dă dreptate!

La răspunsul unei interpelări pe care am adresat-o luna trecută, recent am primit și răspunsul care spune foarte clar că termenele privind licitația vor putea fi stabilite numai după obținerea finanțării. Ori, prin Legea Bugetului, nu se asigură în 2018 finanțare pentru finalizarea centurii. Foarte clar și foarte trist: nici măcar termenele pentru licitația la centurii Sucevei nu pot fi stabilite. Cât despre termenul de finalizare a centurii, Ministerul Transporturilor recunoaște că nici vorbă să fie 2018, ba mai mult, că nici nu poate stabili un termen de finalizare a lucrărilor. Acest lucru l-ar putea face numai după finalizarea procedurilor de achiziție publică de lucrări și după semnarea contractelor de proiectare și execuție. Am tot auzit bâlbâieli privind termenele de finalizare a rutei ocolitoare a Sucevei. Cu acest răspuns lucrurile devin foarte clare, dar îngrijorătoare.

Chiar Ministerul Transporturilor confirmă că centura Sucevei nu va fi gata în 2018!

 Când va fi totuși finalizată?

În timpul guvernării PSD-ALDE, în niciun caz! Și asta pentru că, pur și simplu, nu vor.

Preferă să ademenească sucevenii la alba-neagra cu promisiuni de-a dreptul indecente.