Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Anul Nou: ”2017 a fost un an al încercărilor. La mulți Ani”

Mesaj de Anul Nou din partea preşedintelui Klaus Iohannis. Ne îndeamnă la unitate şi la solidaritate în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook. Şi vorbeşte despre 2017 ca despre un an al încercărilor, în care societatea a demonstrat că ţine la valorile democratice.

„Dragi români, ne mai despart doar câteva ore de 2018, când vom păşi împreună în anul centenar. Este momentul bilanţului pentru fiecare dintre noi, o bună ocazie de a reflecta la realizările noastre şi la ceea ce ne propunem. 2017 a fost un an al încercărilor, în care societatea românească şi-a demonstrat pe deplin maturitatea şi ataşamentul faţă de valorile democraţiei. Viitorul ne va pune în faţa unor noi provocări, iar lecţiile trecutului ne dau încrederea că împreună, uniţi şi solidari avem puterea de a construi o Românie mai bună pentru noi şi pentru generaţiile viitoare. Vă urez tuturor un an nou fericit şi la mulţi ani!”

„2017 a fost un an al încercărilor, în care societatea românească şi-a demonstrat pe deplin maturitatea şi ataşamentul faţă de valorile democraţiei. Viitorul ne va pune în faţa unor noi provocări, iar lecţiile trecutului ne dau încrederea că împreună, uniţi şi solidari, avem puterea de a construi o Românie mai bună pentru noi şi genraţiile viitoare”, a spus preşedintele.

Iată mesajul video: