Zodiac CHINEZESC 2018. Ce aduce Anul Câinelui de Pământ pentru toate zodiile

Paradoxal, Anul Câinelui de Pământ va aduce fericire și sciziune în același timp.

Auspiciile casnice ale Câinelui vor aduce armonie în viață de familie, dragoste pentru țară și o neclintită fidelitate pentru orice cauză pe care dorim s-o sprijinim.

Pe de altă parte, puterea și voința sa rigidă, precum și sentimentele neînduplecate de dreptate vor conduce, de asemenea, la confruntări majore. Este un an în care consecințele controverselor vor fi judecate după ureche și vor fi introduse schimbări neconvenționale, dar eficiente. Egalitatea și libertatea vor fi evocate și susținute de influența nobilă a Câinelui. Vom deveni mai idealiști cu vederile noastre, răspândind în jur sau susțînând proiecte grandioase.

Este un an în care vom fi ușor îndepărtați de puterea banului și vom deveni mai reflexivi.Un moment foarte bun pentru a ne restabili sensul valorii, a ne cizela virtuțile și a porni o cruciadă reală împotriva tiraniei și a opresiunii. În ciuda perspectivelor sumbre ale Câinelui de Pământ, el va aduce stabilitate pentru că oamenii nu îndrăznesc, de regulă, să provoace autoritățile, atunci când ei observă câtă trudă se depune pentru păstrarea păcii.

În schimb, Anul Câinelui de Metal este foarte de temut pentru că se spune că aduce războaie și calamități. Este inutil de amintit că lipsa de decizie și încăpățânarea vor da naștere la ciocniri, revolte, rebeliuni de tot felul, dar va fi de bun simt și plin de mărinimie pentru că lucrurile se vor liniștiți.

Altruismul sau va predispune la sentimente de mărinimie, grandoare și bunătate mai mult decât în mod normal. Acesta va fi un an în care, totuși, vom dori să ne relaxăm mai mult, fără că cinicul Câine să ne transmită griji suplimentare prin forță să. Vom sitim în același timp și ochiul vigilent al Câinelui care este forță principal în păstrarea liniștii și ordinii, urmărindu-ne peste tot. În afară acestui sentiment de neliniște nu există niciun alt motiv de alarmare. Putem să ne desfășurăm afacerile mai departe pentru că va stă mereu de pază Câinele. Anul acesta va aduce pentru toți o mare doză de integritate în intențiile noastre și ne va face să acționăm cu mai multă încredere. Nimic nu ne va îngrijora atâta vreme cât vom rămâne pe calea ce dreaptă.

Dar să vedem care sunt previziunile pentru Anul Câinelui de Pământ pentru toate semnele din zodiacul chinezesc.

Zodiac CHINEZESC 2018. Anul Câinelui de Pământ pentru Șobolan

Nu e un an așa de plăcut. Ghinioanele se vor ține lanț. Poți primi veșți proaste în timpul călătoriilor și nu vei fi capabil să influențezi sau să schimbi cursul lucrurilor care nu-ți plac. Te vei necăji foarte mult pentru că multe acțiuni începute și nearanjate îți vor ocupă mintea. Trebuie să fii răbdător și prudent.

Anul Câinelui de Pământ pentru Bivol

Deși problemele par să fie mari, ele se vor rezolva și nu vor fi chiar atât de serioase pe cât păreau la început. Vei avea parte de un an bun, iar eventualele obstacole nu vor fi complicate sau greu de depășit. Poți suferi o despărțire temporară de cineva drag sau de familie. Se prevăd petreceri sau călătorii nedorite.

Anul Câinelui de Pământ pentru Tigru

Un an în care vei fi protejat de pericole serioase. Vei munci din greu pentru a avea succes și te vei simți obosit sau singuratic. Norocul te va favoriza și vei putea să-ți duci la bun sfârșit planurile cu ajutorul oamenilor influenți.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.