A petrecut și s-a urcat la volan.Bărbat din Voitinel oprit în trafic.Are dosar penal

A petrecut și s-a urcat la volan.Bărbat din Voitinel oprit în trafic.Are dosar penal. La 02.01.2018, ora 21.00, un bărbat de 58 ani, din com. Voitinel, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178 F, pe raza localității de domiciliu, com. Voitinel, jud. Suceava a efectuat o manevră de depășire a unor autoturisme parcate pe marginea drumului, fără a se asigura corespunzător, ocazie cu care a acroșat autoturismul condus din sens opus de un localnic.

În urma impactului nu au rezultat victime omenești, ci numai pagube materiale, fiind avariate ușor cele două autoturisme.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto care circula regulamentar, iar în cazul bărbatului de 58 de ani, rezultatul a fost de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.