Foto/Trupul carbonizat al unui bărbat, descoperit în urma unui incendiu

Corpul carbonizat al unui bărbat a fost descoperit într-o locuință, după ce imobilul a fost mistuit de flăcăriSâmbătă dimineață, în jurul orei 3, militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Dorna Arini.
La sosirea echipajelor, o bucătărie de vară ardea generalizat și exista pericolul de propagare a flăcărilor la casa de locuit și la o construcție anexă.
Din nefericire, după localizarea incendiului, în interiorul bucătăriei de vară a fost găsit trupul neînsuflețit al proprietarului, un bărbat în vârstă de 58 de ani.

Bucătăria de vară și bunurile din interior (mobilier, bunuri casnice,documente personale și altele) au ars pe o suprafață de aproximativ 35 de metri pătrați. Cauza probabilă a fost un foc deschis în spații închise, iar împrejurările în care s-a produs aprinderea sunt în curs de stabilire. Incendiul a fost lichidat la ora 6:43, iar pompierii au salvat casa de locuit și adăpostul de animale, cu bunurile aferente.

Sincere condoleanțe familiei!
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!