12.000 de suceveni la concertul susținut de Carla’s Dreams

Trupa din Republica Moldova care a cucerit România Carla’s Dreams a adunat sâmbătă seară,  aproximativ 12.000 de suceveni.Peste tot pe unde merg băieții au a creat o isterie generală printre fani. Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că e vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. La Suceava, trupa a ajuns la manifestările organizate pentru a sărbători   630 de ani de atestare documentară a localității.
Manifestările au început lieri la Cetatea de Scaun, unde a fost  semnat si protocolul de înfrățire cu Municipiul Soroca, din Republica Moldova. Au continuat la primărie, unde am înmânat diplome și medalii aniversare.,,  Seara s-a încheiat cu un un concert excepțional susținut de Carla’s Dreams la care au participat peste 12.000 mii de oameni și un superb foc de artificii,, anunță primarul Ion Lungu.

Membrii trupei de peste Prut sunt iubiți nu doar în România, ci și în Rusia! De când s-au lansat, în 2012, presa a speculat despre cine ar fi cei care au cucerit România, Republica Moldova și Rusia.Întreg bugetul local acestor manifestări timp de două zile este de 250.000 de lei.

Update

Sucevenii prezenți la concert contrazic numărul  anunțat de edil.Dar în timp ce Primăria Suceava a băgat  bani grei pentru ca  această trupă să vină la Suceava, Corala Ciprian Porumbescu a reușit să urce pe podium în Belarus. Nicio critică referitoare la faptul că s-au cheltuit sume fabuloase pe manifestări care nu își au rostul la 630 de ani de atestare.Nu e nici 650 și nici 700 de ani. Culmea este că Suceava este însă un orășel care suferă de la o zi la alta de apă caldă și căldură, că orașul e mizerabil și că este o lipsă acută de locuri de muncă.În schimb e plin de complexe comerciale.Și în curând se mai deschid altele.

,,La Mulți Ani, Suceava! La Mulți Ani, dragii mei suceveni!,,a fost mesajul edilului Ion Lungu.

Duminică, 11 februarie, ora 14:00, va avea loc un concert extraordinar de muzică simfonică – Capodopere ale Muzicii Românești și Arii Internaționale, susținut de Asociația Culturală Pro Enescu, iar de la ora 16:00, Ansamblul „Ciprian Porumbescu” va susține un spectacol.Manifestările se vor încheia la ora 19:00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, unde actori ai Ateneului din Iași vor juca „Povestea Unirii”, în regia lui Ovidiu Lazăr.

zăr.