Italienii au stat la coadă să guste din sarmale la Târgul Internațional de Turism de la Milano.Standul Bucovinei vizitat de primarul orașului

Succes pentru mâncarea tradițională românească la Târgul Internațional de Turism de la Milano.

Vizitatorii au făcut coadă pentru a gusta din produsele tradiționale, informează Ministerul Turismului, care a și publicat un video de la eveniment. Sarmalele au fost cele mai apreciate, însă italienii nu au refuzat nici cozonacul din Bucovina și nici băuturile tradiționale, arată sursa citată.

Standul României, amenajat pe 100 de metri pătrați, s-a dovedit neîncăpător la ora prânzului. Pavilionul a fost încadrat de poarta cetății din Alba Iulia, reprodusă în miniatură.

 

Standul Bucovinei a fost vizitat de înalte oficialitati între care consulul  României Adrian Georgescu, primarul orasului Milano dar și alte  oficialitati din cadrul ministerului de turism italian. Ouăle încondeiate ale Elenei Torac au atras atenția a mii de vizitatori. Ea le-a demonstrat cum se încondeiază ouăle și a expus adevăratele bijuterii care îi ies din mână după câteva ore de migală.

Sursa: Pro TV