O femeie gravidă a ajuns la spital cu atac de panică, după ce i-a luat foc casa

O femeie însărcinată a ajuns la spital în urma unui atac de panică survenit în timpul incendiului izbucnit în gospodăria sa, cel mai probabil de la jarul căzut din sobă.

Militarii Gărzii de Intervenţie Siret şi ai Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Grăniceşti, au intervenit cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la o gospodărie din comuna Grăniceşti.

La sosirea echipajelor ardea generalizat acoperişul comun de la casa de locuit şi de la o anexă şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la construcţiile învecinate.

Pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarei, o femeie însărcinată, în vârstă de 35 de ani, care a suferit un atac de panică şi a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare.

Au ars astereala acoperişului, bunuri casnice, circa doi metri cubi de lambriu şi două tone de cereale, toate depozitate în pod, obiecte de mobilier, materiale textile din două încăperi ale casei, stoleria şi pereţii din lemn ai construcţiilor şi s-au degradat învelitoarea din azbociment a construcţiei, planşeul casei şi bunuri materiale.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jarul sau scânteile căzute din soba cu acumulare de căldură.