ACTUALITATE

Mihai Chirica dă în judecată PSD. Conducerea partidului nu l-a informat despre retragerea funcțiilor politice

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, dă în judecată PSD. Edilul a decis să acționeze în instanță organizația județeană, dar și pe cea națională a Partidului Social Democrat pe motiv că nu a fost informat despre deciziile Comitetului Executiv. Chirica susține că astfel i-a fost încălcat dreptul la apărare.

Edilul Mihai Chirica s-a adresat Judecătoriei Iași pentru a depune o acțiune în contencios administrativ și fiscal prin care a dat în judecată Partidul Social Democrat, condus de Liviu Dragnea, dar și organizația PSD Iași, condusă de Maricel Popa.

 

„Am decis să acţionez în judecată PSD, deoarece, de la deciziile luate în Comitetul Executiv (CEx) de la nivel naţional al formaţiunii politice, de anul trecut, nici până acum nu am fost informat oficial despre ele. Consider că am dreptul la apărare, ca oricare alt cetăţean al acestei ţări, şi am solicitat obligarea formaţiunii politice la informarea mea cu privire la acele hotărâri, prin care mi-au fost retrase funcţiile politice“, a declarat, pentru sursa citată, edilul Mihai Chirica.

sursa libertatea.ro