O sută de trenuri sunt anulate din cauza ninsorilor

O sută de trenuri în judeţele aflate sub cod portocaliu de viscol sunt anulate, miercuri, din cauza ninsorilor şi a viscolului, dar până la această oră nicio linie de cale ferată nu a fost închisă. Totuşi, a fost restricţionată circulaţia pe anumite segmente de cale ferată.

Se circulă cu viteză redusă pe ruta Buzău – Făurei, iar între Caracal – Corabia, Ciulniţa – Urziceni, Constanţa – Mangalia, Craiova – Calafat, Tulcea – Medgidia, Roşiori Nord – Zimnicea, Roşiori Nord – Turnu Măgurele şi Giurgiu – Videle se circulă doar cu locomotive Diesel.

”Operatorul naţional de transport feroviar de călători, CFR Călători, a anulat pentru prima parte a acestei zile 100 de trenuri Regio şi Interregio, călătorii având însă la dispoziţie alte garnituri care circulă pe aceleaşi relaţii. Vă informăm de asemenea faptul că, CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare, menţine permanent legătura cu toţi operatorii de transport feroviar de călători şi de marfă (OTF) astfel încât, funcţie de evoluţia vremii, traficul feroviar să fie asigurat pe toate magistralele feroviare. În situaţia în care sunt necesare modificări de grafic, toţi operatorii de transport feroviar de călători sunt avizaţi, astfel încât aceştia să poată publica pe site-urile proprii informaţii actualizate despre trenurile înscrise în grafic”, informează CFR Infrastructură.

Distribuire articol