ACTUALITATE

Un câmpulungean acuzat de ultraj a fost trimis în judecată.L-a bătut pe fratele unui polițist

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului   Lucan Vasile, din mun. Câmpulung  Moldovenesc, jud. Suceava, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit rechizitoriului, în seara zilei de 02.02.2018, în jurul orelor 18.00, a exercitat acte de agresiune fizică asupra persoanei vătămate C.C., în scop de răzbunare pentru că fratele acestuia, C.D. ofiţer de poliţie a instrumentat mai multe dosare penale în urma cărora inculpatul a fost condamnat, lovindu-o pe acesta cu pumnul în zona fetei, agresiune care i-a cauzat persoanei vătămate leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 11-12 zile de îngrijiri medicale, prin manifestările agresive, tulburând liniştea şi ordinea publică.

Vasile Lucan este acuzat că în seara zilei de 2 februarie 2018, în jurul orei 18,00, a exercitat acte de agresiune fizică asupra unui bărbat în scop de răzbunare, pentru că fratele acestuia, ofiţer de poliţie, a instrumentat mai multe dosare penale în urma cărora inculpatul a fost condamnat.

Potrivit procurorilor, Lucan l-ar fi lovit pe fratele poliţistului cu pumnul în zona feţei, agresiune care i-a cauzat victimei leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 11-12 zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul respectiv mai este acuzat şi că, prin manifestările agresive, a tulburat liniştea şi ordinea publică.