Deputata PSD, Maricela Cobuz înlocuită de la conducerea organizației municipale a femeilor social democrate de o necunoscută

Deputata PSD, Maricela Cobuz înlocuită de la conducerea organizației municipale  a  femeilor social democrate a Partidului Social Democrat Suceava de o necunoscută. Decizia a fost luată luni seară la ședința Biroului municipal a PSD Suceava.

Parlamentarul a fost înlocuit nu pentru inactivitate așa cum ar motiva conducerea OM-PSD în frunte cu Dan Cușnir ci pentru că așa vrea domnia sa să facă schimbări în stil comunist.

Ce nu știe Cușnir sau se face că nu știe, este că doamna Cobuz a avut acțiuni organizate în centrele de plasament, a oferit ajutoare la familii nevoiașe din cartierele din județ și a avut întâlniri cu femeile din rândul organizației municipale a PSD. Mai mult, doamna Cobuz era la București iar domnia sa nu a avut nici măcar bunul simț să o invite la ședința de luni seară unde a decis să o schimbe.

Cine este Dan Cușnir

Dan Cușnir, fiul unui activist de partid cu acte la PCR a pus mâna pe conducerea organizației municipale a PSD Suceava ajutat de activiști de partid vechi din anturajul tatăului său. Ioan Cușnir,tatăl președintelui OM-PSD Suceava, atâta timp  cât a fost prefect nu s-a remarcat cu nimic în județul Suceava iar pe perioada cât s-a aflat la conducerea județului  economia s-a dus de râpă și nu numai acest domeniu.

Ioan Cușnir a trecut de la PCR la PSDR urmând ca apoi să ajungă în PSD. Și a urmat aducerea fiului tot în PSD. Deși acesta  nu s-a remarcat cu nimic a fost înscăunat șef peste social democrații suceveni din municipiul reședință  de județ.

La ședința de alegeri care de fapt a fost doar se formă  pentru că nu a fost competiție, totul a fost îm stil ceaușit. Pe scenă a urcat doar domnia sa și eventual au fost chemați  pesediștii care au ocupat funcții de după Revoluție.

Curios este că nu a existat nicio reacție a celor din rândul organizației municipale și nici a unui alt candidat de pe o altă funcție. Totul a fost doar o scenă comunistă.Competiția a ieșit din peisajul politicienilor care au pus mâna pe funcții.