Foto/Centenar. Drumul din Brodina de Sus este ca acum 100 de ani. E plin de gropi și abia poate fi accesat

Sărbătorim Centenarul dar  avem drumuri în județ ca acum 100 de ani. Nu vor fi autostrăzi pentru că cei care conduc comunele,orașele,  județul și țara nu sunt în stare  facă o infrastructură rutieră.   Încă sunt artere de circulație care nu au văzut asfalt niciodată.  Și devreme nu vor vedea. Birocrația e din ce în ce mai pare  și românilor li se dă circ în loc de o viață de care să se bucure. 
Se cheltuie bani pe festivaluri și deplasări în străinătate dar nu se fac investiții pentru ca cetățenii să aibă condiții de trai decente. Drumuri pe care zilnic se circulă  sunt lăsate de izbeliște  și care apar  doar în anii electorali  la capitolul promisiuni.  Dăm miliarde de lei vechi pe manifestări dedicate Centenarului dar la sate nu e canalizare iar locuințele au WE-uri în grădini. Au fost făcute comune la comandă orașe.Plătesc taxe și impozite mai mult dar localnicii nu au nicio facilitate. 
În fiecare campanie electorală apar candidați care promit că viața oamenilor le va fi ca în povești.Trec alegerile iar parlamentarii își văd doar de ale lor. Și cei care conduc județul tot. Electoratul a fost dus cu zăhărelul și a mai fost încă pentru 4 ani prostit.
Un exemplu este  drumul din Brodina de Sus.Un drum care apare ca după bombadrament. Localnicii susțin că este  greu de accesat între sat.  Nici o autoritate locală și nici cei de la jdueț nu mișcă un deget. Chiar și cei care ar vrea că sunt nemulțumiți sunt intimidați pentru că aici se aplică politica  pumnului în gură.