PMP rămâne fără consilieri locali în Baia după demisia anunțată la ședința de sâmbătă. PSD și PNL rămân fără PMP în CL

PMP rămâne fără consilieri locali după demisia anunțată la ședința de sâmbătă, de la conferința de alegeri a Organizației Județene a Partidului Mișcarea Populară Suceava.

În deliberativul local din Baia, făceau parte pe lângă PSD și PNL un număr de 4 consilieri locali. Numai că duminică toți cei 4 consilieri locali care erau în deliberativ plus încă 14 ca rezerve și-au dat demisia. Între aceștia se afla și liderul PMP Baia, Constantin Gogu.

Chiar dacă președinele PMP Suceava, Marian Andronache a  tratat doar din punctul de vedere al interesului său  partidul și a adus la ședința de la sfârșitul săptămânii trecute doar oamenii săi, fără a ține cont de membrii cu funcție de conducere vechi dar și pe liderii de organizații locale iată că ieri,  potrivit unor surse,  a început să sune în teritoriu.

În acest caz, PMP rămâne fără aleși locali.PSD și PNL va rămâne reprezentativ în Consiliul Local Baia. Nu trebuie omis faptul că alegerile de sâmbătă au fost aranjate iar toți cei care au intenționat să candideze au fost eliminați. Zeci de lideri de organizații locale nu au fost invitați pe motiv că ar fi făcut parte din veche conducere a lui Corneliu Popovici.