Verzii suceveni susțin că există o discrepanță creată cu noua salarizare care este enormă

S-au dat salariile în sănătate. Medicii, cu actualele lefuri, care pleacă de la 3.000 de euro și ajungând chiar la 10.000 de euro pe lună, inclusiv cu gărzi, nu au de ce să se mai plângă. Nu mai au dreptul să mai stea cu mâna întinsă. Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, doctorii, își merită pe deplin aceste lefuri, iar dacă și le-au și primit să aibă respect, bun simț pentru semenii lor.

Într-un spital, în afară de medici, mai întâlnim asistente, infirmiere, liftieri, ingineri, bioingineri, economiști, tâmplari, electricieni, instalatori etc, care din nefericire nu au primit lefuri crescute, ba mai mult le au fost și tăiate. Discrepanța creată, cu noua salarizare, este enormă, de zece ori, ba chiar mai mult.

Partidul Verde filiala județeană Suceava crede că Olguța Vasilescu, Liviu Dragnea, Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu, autorii actualei salarizări din sănătate, sunt fideli ceaiului de mac, făcându-i să nu mai interacționeze cu realitate. Prin diferențierile uriașe ale salariilor din sănătate s-au creat intrigi între angajați, iar cei cu drepturi mici sunt discriminați. Rolul unui social-democrat este de a-i proteja pe cei de jos, iar ceea ce face Dragnea, când bea ceaiul de mac cu Olguța Vasilescu, este contrar.

De asemenea, noi, verzii suceveni, atragem atenția autorităților locale sucevene, că parcurile, pădurile sunt pline de căpușe. În acest an sunt mult mai numeroase, ceea ce face că relaxarea sucevenilor să fie o problemă care, dacă se vrea, poate să fie rezolvată de către primăria municipiul Suceava (când e vorba de parcurile acesteia).

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde

Filiala jud. Suceava