Trei pompieri care ieșiseră din tură și mergeau spre casă au fost salvatorii unei persoane căzute dintr-o căruță într-un șanț

Sâmbătă dimineață, trei colegi de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni se deplasau spre domiciliu, în comuna Mălini, după o tură de serviciu plină de evenimente.
Plt.adj. Dorel Burlui, plt.adj. Cristi Bârsanu și plt.maj. Gheorghe Butnariu se aflau într-un autoturism, pe raza localității Cornu Luncii, când în fața lor au observat o persoană căzută în afara părții carosabile, într-un șanț.
Imediat au oprit, iar în zonă au găsit și un atelaj hipo distrus, semn că acolo s-a produs un incident rutier.
După ce au anunțat evenimentul la 112, cei trei pompieri militari, cu pregătire paramedicală, au evaluat victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit o fractură deschisă la gamba piciorului stâng, cu pierdere masivă de sânge.
Salvatorii au folosit trusa medicală din autoturismul propriu și au acordat primul ajutor medical, stabilizând victima și oprind sângerarea.
În scurt timp, a ajuns și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, care a preluat rănitul și l-a transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.
Îi felicităm pe colegii noștri!