Firma Cobrex Trans promovată de Aeroportul Salcea și Consiliul Județean în Madrid

Începând din 14 iunie, compania de transport aerian Cobrex Trans va începe să efectueze zboruri Madrid – Suceava şi retur.
Ba mai mult, angajații statului i-au însoțit pe reprezentanții companiei private și la un studio de radio.

Mihaela Apavaloaie – Director Comercial al companiei COBREX TRANS
Ioan Mariuta – Manager General al Aeroportului din Suceava
Cătălina Velniciuc – Consilier la Servicul Turism, la Consiliul Judeţean Suceava
Ştefan Runcan – Dezvoltator de Rute în cadrul companiei Cobrex Trans şi alţi câţiva colegi ai acestora.
Începând din 14 iunie, compania de transport aerian Cobrex Trans va începe să efectueze zboruri Madrid – Suceava şi retur.
Cu Cobrex Trans ai inclus în biletul de avion bagajul de mână, încă un bagaj de cală de 20 de kilograme, catering și poți să îți modifici numele sau data rezervării fără costuri suplimentare chiar și cu 2 zile înainte de zbor!
Rezervări din Spania, Italia și Germania, către București și Suceava pe www.cobrextrans.com ,, se mai arată pe facebook. 

Care este interesul conducerii Aeroportului Ștefan cel Mare din Suceava și a Consiliului Județean în promovarea unei companii private?  Este interesant de aflat dacă compania aeriană Codrex Trans  care va efectua zboruri pe ruta Madrid-Suceava  și retur a urmat procedura unei licitații . Consiliul Județean ar fi trebuit să lanseze procedura unei licitații pentru noi zboruri ceea ce nu s-a și întâmplat. Potrivit unor surse, Cobrex Trans ar urma să mai achiziționeze încă o aeronavă pentru transport pasageri.