Furia naturii ignorată de nuntași. Mirii au trecut printre utilaje și autobasculante pentru a ajunge la petrecere

Mirii din satul sucevean Doroteia au ignorat dezastrul provocat de viitură și și-au văzut de drum. Ei  și-au unit destinele  și s-au îndreptat apoi, către locația unde are loc petrecerea de după cununia religioasă. Pentru cei doi tineri însurăței dar și pentru nuntași , furia naturii  a fost ignorată. Uimiți au rămas însă  cei care erau angrenați în efectuarea lucrărilor de reparații a drumului din Doroteia, artera de circulație fiind distrusă parțial  de ape.

Trebuie precizat că  Drumul Județean pe o lungime de 200 m, pe un singur sens a  fost distrus de viitura. Pe cel de al doilea sens  nu se circulă dat fiind faptul că nu există siguranță pentru transportul rutier.  La fața locului sunt angrenate echipaje ale ISU,Jandarmeriei, Direcției Silvice dar și alți factori decizionali din zonă.Lor li s-a alăturat și deputatul Emanuel Havrici. Circulația rutieră spre Ostra și Stulpicani a fost deviată prin Câmpulung- Gemenea-Stulpicani.

Mireasa era î dimineața zilei la coafor când drumul a fost rupt de viitură și  a avut mari emoții. Mirele însă nu s-a lăsat și chiar dacă artera de circulație a fost dusă mai bine de jumătate a mers pe jos printre copaci rupți și pietre cărate de puhoaie după aleasa inimii.  Zâmbetele au fost pe chipurile nuntașilor. Dar tradiția spune că așa cum vor fi de ziua nunții așa le va fi viața iar ploile căzute atunci îi vor face bogați tot restul vieții.

Distribuire articol