ACTUALITATE

Un motociclist a depășit pe interzis și a ajuns la spital

Un motociclist din Botoșani a ajuns la spital, după ce a vrut să depășească, în Salcea, o coloană de mașini, deși depășirea era interzisă.

La 07.07.2018, în jurul orei 12.35, în timp ce conducea motocicleta pe DN 29, pe raza orașului Salcea, un bărbat de 42 de ani din județul Botoșani a efectuat manevra neregulamentară de depășire a unei coloane de autovehicule, în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de circulație, ocazie cu care, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Arbore, care circula din aceeași direcție și care, a efectuat virajul la stânga spre curtea unei societății comerciale.

În urma impactului, a rezultat rănirea motociclistului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.