Accident cu 7 victime, între care 5 copii. Maşina în care se aflau a căzut de pe un pod şi s-a zdrobit de beton

Accident grav la Voiteg, în Timiş, cu 7 victime, între care 5 copii. Maşina în care se aflau a căzut de pe un pod şi s-a zdrobit de beton. Accidentul a avut loc luni de dimineaţă, pe drumul care leagă Timişoara de Oraviţa. 

Cinci copii doi adulţi au ajuns la spital răniţi, scăpând ca prin minune cu viaţă din impactul care a făcut praf maşina în care călătoreau. Accidentul, spun polițiștii, s-a produs după ce șoferul, un bărbat, ar fi ațipit la volan. Conducea un Seat Alhabmbra, iar în mașină cu el erau cinci copii și încă un adult.

Mașina scăpată de sub control a căzut de pe un pod într-un pârâu. Toți cei șapte ocupanți ai autoturismului au fost răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Un echipaj al Direcței Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara a acordat primul ajutor celor implicați în accident.

“Echipajul de la Districtul Șag – SDN Timișoara, care efectua în această dimineață revizia pe DN 59, Timișoara – Moravița, a acordat primul ajutor pentru pasagerii unui autoturism care a căzut într-un pârâu, de pe Podul Cheii, între localitățile Jebel și Voiteg. Drumarii s-au mobilizat rapid pentru a ajuta persoanele din mașină – 5 copii și 2 adulți –, au sunat la numărul de urgență 112, au eliberat pasagerii din centurile auto și i-au scos din apa pârâului, au semnalizat zona cu restricții și au dirijat circulația. Din fericire, pasagerii au suferit răni ușoare, dar au fost transportați la spital.”, transmit reprezentanții DRDP Timișoara.

sursa:observator.tv

Distribuire articol