Accidentul de la Gura Humorului, provocat de o femeie. Vezi cine a fost rănit!

La data de 31.07.2018, în jurul orelor 0525, lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului au fost sesizaţi de către ofiţerul de serviciu pe subunitate, (S.N.U.A.U. 112), despre faptul că pe b-dul Bucovina, din or. Gura Humorului, în dreptul Tipografiei „Tipografia.ro” şi a Magazinului „Penny”, s-a produs un accident rutier.

Ca urmare a sesizării, un echipaj de poliţie rutieră s-a deplasat la faţa locului, iar în urma primelor verificări efectuate şi în urma discuţiilor purtate cu persoanele identificate la faţa locului, au stabilit următoarele:

În ziua de 31.07.2018, în jurul orelor 0520, numita NASTIUC ILEANA, de 51 ani, din com. Ostra, jud. Suceava, în timp ce conducea autoutilitara, marca VW LT46, pe b-dul Bucovina, din or. Gura Humorului, jud. Suceava, pe banda II, având direcţia de deplasare Frasin către Suceava, datorită conducerii imprudente, a acroşat cu roata stânga faţă a autovehiculului refugiul pietonal amplasat pe axul drumului ce delimitează cele două sensuri de mers, în zona Tipografiei „Tipografia.ro” şi magazinul „Penny”. a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara, marca MAN, condusă regulamentar de către numitul PALALAE NECULAE GABRIEL, de 50 ani, din mun. Suceava, jud. Suceava, care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a numiţilor:

  1. NASTIUC ILEANA, conducătorul autoutilitarei, marca VW LT46, care a fost transportată mai întâi la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului. Victima a rămas internată;
  2. UNGUREAN VLADIMIR, de 44 ani din Ostra, pasager pe scaunul din dreapta faţă a autoutilitarei, marca VW LT46.

Conducătorul auto Palalae Neculae Gabriel a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătoarea auto Nastiuc Ileana nu a putut fi testată cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, urmând a i se recolta mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei de către lucrătorii din cadrul Biroului Rutier.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătoarea auto Nastiuc Ileana  care a condus autovehiculul imprudent, urmând a se stabili cu certitudine cauza producerii accidentului.

Cei doi conducători auto şi pasagerii purtau centurile de siguranţă în momentul producerii accidentului rutier.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.