Black & White Motorfest 2018, la Cetatea de Scaun a Sucevei

Cetatea de Scaun a Sucevei găzduiește în perioada 10-12 august a.c. Black & White Motorfest 2018.

„Convinși că motocicliștii și orașul Suceava merită mai mult, ținând cont și de faptul că Cetatea de Scaun a fost renovată total între timp, ne-am decis să îndrăznim și să organizăm o ediție a festivalului cum n-a mai fost, despre care să se ducă vestea. Vom avea, printre altele, o paradă, o expoziție de motociclete și concursuri inedite. Am ales și un line-up cu adresabilitate largă, regională, care să-i convingă și pe cei care vor veni de departe, că deplasarea a meritat. Evident că vom menține linia noastră, în sensul că vom pendula între Metal-ul cu accente Gothice, cel cu rădăcini în tradiția autohtonă sau cel experimental. Vom avea și o seară cu muzică Rock, cu surprize pe măsură, vă garantăm asta!
Vom reveni cu detalii concrete. Notați-vă în agendă al doilea week-end din luna august, când vom avea treabă și vom face ceva zgomot de calitate, pentru o amintire de răsunet.
Deși nu prea e vreme de motocicleala….ASFALT USCAT si ROCK ON!!!„, anunță organizatorii.

Comunicat de presa
Dragi motocicliști, iubitori de motoare și de muzică bună!!
Va invitam la cel mai mare eveniment moto din Moldova, cu muzica rock de calitate, concursuri inedite, parada moto, tombola la care premiul cel mare este o motocicleta.
Am ales și un line-up cu adresabilitate largă, regională, care să-i convingă și pe cei care vor veni de departe, că deplasarea a meritat. Asadar, vom pendula între metal-ul cu accente gothice, cel cu rădăcini în tradiția autohtonă sau cel experimental. Vom avea și o seară cu muzică rock, cu surprize pe măsură, vă garantăm asta!
Al doilea week-end din luna august vom avea treabă și vom face ceva zgomot de calitate, pentru o amintire de răsunet cu:
– 🤘 Vita de Vie
– 🤘 Urma
– 🤘 Mihai Barbu Project
– 🤘 Help
– 🤘 Cargo
– 🤘 E-AN-NA
– 🤘 Adamo Caduco
– 🤘 Tenebres
with Essenza Quartet
….ASFALT USCAT si ROCK ON!!!