Vicepreședinte SNPR DECUS, Bogdan Bănică mesaj tăios către guvernanți: Niciodată nu ne-a fost mai rău, în ultimii 29 de ani. Tuturor.

Vicepreședintele  Sindicatului National al Politistilor din România  SNPR DECUS, Bogdan Bănică  susține că în perioada anilor cât a fost doar simplu polițist  nu a fost sancționat niciodată. Acesta susține  că din momentul când a început să spună în calitate de lider sindical lipsurile din sistem și să-i apere pe polițiști are până acum 21 d cercetări disciplinare. Mai mult, liderul sindical afirmă că în decembrie 89 armata a trecut de partea poporului și așa a fost câștigată libertatea.  Referitor la protestul diasporei și intervenția în forță a jandarmilor, Bogdan Bănică precizează că aceștia își fac doar datoria cu excepția unora care au dat dovadă de exces de zel.

Vicepreședintele  Sindicatului National al Politistilor din România  SNPR DECUS, Bogdan Bănică are și un mesaj tăios către guvernanți:

Să vă ferească Dumnezeu de momentul în care jandarmii în care s-a aruncat cu căcat (la prorpriu și la figurat) se vor întoarce cu fața către voi. Și cu bulanele

Vă prezentăm integral ce spune liderul de sindicat într-o postare pe facebook:

Să vă ferească Dumnezeu de furia necăjiților!
Știți de ce, nu? Pentru că ei nu au nimic de pierdut.

🇹🇩 În decembrie ’89 armata a trecut de partea poporului. Așa ne-am câștigat libertatea și…dreptul la LIBERA EXPRIMARE. Pentru libera mea exprimare sunt cercetat disciplinar, ca și polițist. Criminalist. 21 de cercetări disciplinare au fost dispuse împotriva mea în ultimul an, pentru exprimare liberă! În ceilalți 19 ani de activitate ca și polițist criminalist, nu am fost sancționat niciodată! Ba mai mult, am 10 recompense și decorații pentru felul cum mi-am îndeplinit atribuțiile de serviciu. Pentru că, din pensula mea, au fost identificați autori de tâlhării, violuri, omoruri…

🛑 Când am început să strig că totul e putred în țara asta (chiar cu o zi înainte de a muri Sorin Vezeteu, îl știți, polițistul din Gara Suceava), deja nu am mai fost bun pentru…sistem. Și tot mă cercetează de atunci, încercând să-mi închidă gura.

A propos de colegii jandarmi. Sunt oameni simpli, ca și mine, ca și tine. Și sunt MILITARI. Făcând excepție de excesul de zel al unora (cercetați de altfel de Parchetul Militar), oamenii ăștia își fac doar meseria, execută ordinele primite! Hai să-i masacrăm, dă-i dreacu!

Niciodată nu ne-a fost mai rău, în ultimii 29 de ani. Tuturor.
Să vă ferească Dumnezeu, “dragi” guvernanți, de furia publică. Să vă ferească Dumnezeu de momentul în care jandarmii în care s-a aruncat cu căcat (la prorpriu și la figurat) se vor întoarce cu fața către voi. Și cu bulanele.
Îmi asum încă o cercetare disciplinară pentru postarea asta.

🆘 V-ați bătut joc de țara asta, fuck off, jegurilor!
Să vă ferească Dumnezeu de furia necăjiților, “dragi” guvernanți…

Bogdan Bănică
Vicepresedinte Sindicatul National al Politistilor din România SNPR DECUS