PSD Suceava crede că Ecaterina Andronescu e frustrată

PSD Suceava a postat pe pagina de Facebook un comentariu în care afirmă că ”intervenția unui parlamentar PSD care cere demisia acestui guvern demonstrează frustrarea că nu a putut face parte din acest executiv (frustrare manifestată și în alte rânduri) sau poate doar instalarea unei incapacități, scuzabile dintr-un anumit punct de vedere, de a percepe corect realitatea„.

„În 1989 poporul român și-a câștigat dreptul de a trăi într-un regim democratic. Democrația înseamnă alegeri libere, pluripartitism, dreptul și obligația guvernării pentru cei care câștigă alegerile electorale. Alianța PSD-ALDE a fost desemnată prin votul românilor, exprimat liber și democratic în decembrie 2016, să guverneze țara. PSD-ALDE și-a asumat aceasta guvernare care a făcut ca România să înregistreze în acești doi ani una din cele mai mari creșteri economice din Europa. Salariile și pensiile au crescut ritmic și susținut, turismul intern a atins cote fără precedent în această vară – fapt ce demonstrează creșterea nivelului de trai, sunt în derulare programe guvernamentale de dezvoltare a comunităților locale, de curând s-a efectuat o rectificare bugetară pozitivă. În acest context intervenția unui parlamentarPSD care cere demisia acestui guvern demonstrează frustrarea că nu a putut face parte din acest executiv (frustrare manifestată și în alte rânduri) sau poate doar instalarea unei incapacități, scuzabile dintr-un anumit punct de vedere, de a percepe corect realitatea.
De asemenea considerăm ca fiind tot o formă de manifestare a frustrării solicitarea aceluiasi parlamentar ca președintele PSD, ales de toți membrii acestui partid, să demisioneze„, se arată în postarea Organizației PSD Suceava.