ACTUALITATE

S-a răsturnat cu mașina și a crezut că a scăpat teafăr. Nu a fost așa!

`.Un tânăr din Salcea s-a răsturnat cu mașina, a crezut că nu are nimic, dar ulterior s-a dus la spital acuzând dureri mari.

La 23.08.2018, ora 03.50, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că, la o unitate medicală din localitate, s-a prezentat un tânăr de 20 de ani, din orașul Salcea, victima unui accident rutier.

             Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 22.08.2018, în jurul orei 22.40, în timp ce conducea autovehiculul pe str. Prieteniei, din localitatea de domiciliu, din cauze necunoscute, tânărul de 20 de ani, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat, după ce a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

După impact, conducătorul auto a sesizat accidentul la Postul de poliție Siminicea, ocazie cu care, a declarat în scris faptul că, nu a suferit leziuni și nu dorește să fie transportat la spital.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ulterior, la 23.08.2018, în jurul orei 00.15, întrucât acuza dureri, tânărul s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, nu a rămas internat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural