Judecătoare, bătută crunt de soţul poliţist. Ofiţerul şi-a snopit nevasta până a băgat-o în spital

O judecătoare a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută crunt de soțul ei poliţist. Femeia nu a depus plângere împotriva ofiţerului de poliţie, deși medicii de la Urgenţe au anunțat Inspectoratul de Poliţie, cum prevede procedura în cazurile de agresiune.  O judecătoare de la Tribunalul Gorj a ajuns, miercuri seara, la UPU a Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu cu multiple escoriații și acuzând dureri în mai multe zone ale corpului, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul său, ofițer în cadrul IPJ Gorj.

Diagnosticul medicilor a fost ”traumatism craniofacial”, însă judecătoarea nu a depus plângere împotriva soțului, iar șefii acestuia nu au anunțat că au luat măsuri, deși medicii de la UPU au anunțat comanda IPJ.

Marius Stroe, ofițer în cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice al IPJ Gorj, și-a bătut nevasta până a băgat-o în spital, susțin surse din sistemul medical, citate de gorj-domino.ro. Incidentul violent a avut loc miercuri seara, iar în urma loviturilor primite, soția polițistului, judecător în cadrul Secției Civile a Tribunalului Gorj a sunat la numărul de urgență.

Potrivit surselor citate, femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la UPU unde a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu ”traumatism craniofacial”.

Judecătoarea nu a depus plângere împotriva poliţistului

Din primele informații, judecătoarea Stroe Angela Elena, fostă Tabacu, de la Secția Civilă a Tribunalului Gorj, nu a depus plângere penală, deși, spun aceleași surse, nu ar fi la primul incident de acest fel, cu toate că cei doi sunt căsătoriți de aproximativ trei ani.

În urmă cu câțiva ani, tot din cauza episoadelor violente, polițistul Stroe a fost părăsit de o altă femeie, polițistă și ea, cu care urma să se căsătorească.

Ofițerul Stroe e unul dintre polițiștii controversați ai SICE. În IPJ se speculează că, în trecut o firmă a familiei sale a derulat contracte cu fostele complexuri energetice, iar în prezent are în atribuții activitatea CEO.

Șefii IPJ vor trebui să dispună măsuri împotriva ofițerului Stroe, pe linie administrativă, chiar dacă soția sa nu a depus plângere penală împotriva acestuia, însă până la închiderea ediției, instituția nu a anunțat că a luat măsuri cu polițistul.

sursa:observator.tv