Poliția Marginea.Bărbat accidentat de un șofer ucrainean. Motoscuterist de 25 de ani depistat beat

Un bărbat  a fost lovit  în plin de un șofer ucrainean. La 13.09.2018, în jurul orei 18.31, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, pe raza comunei Marginea, ajuns la intersecția cu DN 17A, un bărbat de 26 de ani, cetățean ucrainean, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 47 de ani, din comuna Mălini, intrând în coliziune cu acesta, pe care l-a proiectat pe acostamentul părţii carosabile, unde, a lovit un bărbat de 60 de ani din comuna Marginea.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

Joi, ora 17.20, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DJ 178B, din comuna Satu Mare, motoscuterul condus de un localnic de 25 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are dreptul de a conduce vehicule suspendat ca urmare a săvârșirii unor infracțiuni la regimul rutier, iar motoscuterul este neînmatriculat, plăcuța cu numărul de înmatriculare aplicată aparţinând altui vehicul.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluţionat procedural.