Roşii umplute. Cum să prepari o mâncare delicioasă simplu şi uşor. Reţeta pas cu pas

Roşii umplute. Cum să prepari o cină sau un prânz extrem de delicios, care va încânta întreaga familie.

Roşii umplute. Iată reţeta fabuloasă şi extrem de simplă care te va ajuta să prepari o cină sau un prânz extrem de rapid şi de delicios.

Ingredientele pentru roşii umplute cu pătrunjel:

• 8 roşii mijlocii, bine coapte, tari

• 3 ardei graşi

• 3 linguri orez

• 2 linguri pãtrunjel tocat

• sare, piper

Orezul se fierbe, ardeii se toacã, iar roşiile se scobesc de miez. Se amestecă orezul, ardeii, pătrunjelul, sare, piper, şi se umplu roşiile.

Ingredientele pentru roşii umplute cu mărar:

• 8 roşii

• 1 ceaşcă orez

• 1 ceapă

• 2 linguri untdelemn

• 1 lingură mărar verde

• sare, piper

Se toacă ceapa, se căleşte în ulei. Se adaugă orezul, sare, piper, un pic de apă. Roşiile se scobesc de miez. Miezul se pune peste orez – va fierbe încet, înăbuşit, cu puţină zeamă. După un sfert de oră orezul s-a umflat şi muiat, se umplu roşiile, se presară cu mărar.