Acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră desfășurate de polițiștii suceveni

La 26.09.2018, Poliția municipiului Rădăuți, în cooperare cu Poliția orașului Vicovu de Sus a organizat o acţiune punctuală, pe raza de competență, pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere grave.

În cadrul acțiunii au fost testați cu aparatul etilotest 51 de conducători auto, fiind aplicate 37 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.865 lei, din care 8 pentru încălcarea regimului legal de viteză.  Polițiștii au reținut 3 permise de conducere, au retras un certificat de înmatriculare pentru lipsă RCA și au ridicat un set de plăcuțe cu număre de înmatriculare.

La 27.09.2018, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei și ai formațiunii rutiere din cadrul Poliției municipiului Fălticeni au organizat o acțiune punctuală pe raza localității pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au fost controlate 17 autoturisme și au fost legitimate   17 persoane. Polițiștii au aplicat 17 sancțiuni contravenționale la O.U.G nr.195/2002 republicată, în valoare de 7.975 lei.

 

Distribuire articol