Poliţist ridicat cu mascaţii dintr-un bar. Scandal monstru pentru că nu i s-a dat voie să fumeze înăuntru

Un polițist din cadrul IJP a fost ridicat de unitatea de intervenții a Poliției Locale Bacău dintr-un bar. Conform declarațiilor polițiștilor locali, acesta fuma în locația respectivă, iar când i s-a cerut să se legitimeze, a refuzat, fiind chemată unitatea de intervenții. Mascații l-au luat la sediu pentru identificare, informează presa locală din Bacău.

Polițistul nu a fost încătușat. El a refuzat să se legitimeze cu cartea de identitate și a fluturat o legitimație de polițist. A făcut și puțin scandal pentru că era deranjat de controlul respectiv. A fost chemată unitatea de intervenție și a fost condus la sediu. Eu personal l-am informat pe chestorul Oprișan de acest incident. Am depus la Comisia Juridică toate documentele pentru a se stabili dacă Poliția Locală a intervenit legal.”, a declarat Florin Ene, șeful Poliției Locale, în cadrul Consiliului Local.

Situația a fost aplanată, iar polițistul și-ar fi cerut scuze pentru modul în care a reacționat. Cu toate acestea a fost amendat conform legilor în vigoare.

sursa:observator.tv