Abaterile rutiere se plătesc cu ani de închisoare. Un bărbat din Marginea, încarcerat la Penitenciarul Botoșani!

1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare, este condamnarea pe care o are un bărbat din Marginea pentru  „conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrareˮ și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. El a fost identificat de polițiști, reținut și încarcerat la Penitenciarul Botoșani.

La data de 28.09.2018, ora 13.00, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a primit spre aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii din 28.09.2018, emis de Judecătoria Rădăuți, față de un bărbat de 22 de ani, din comuna Marginea, condamnat la 1 an, 3 luni și 10 zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrareˮ și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

     Bărbatul a fost identificat de polițiști pe raza localității de domiciliu, fiind reținut și încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

 

Distribuire articol