Apelul Jandarmului Mihai Cîrstea: „Nu ne intereseaza politica voastră murdară, deputatilor sau parlamentarilor„!

Jandarmul Mihai Cîrstea are o intervenție pe pagina sa de socializare în care îndeamnă Jandarmii să se trezească și să-și apere comandanții.

„Ne trezim…!!!
Pâna unde vreti sa mergeți voi cei ce vreti sa ne puneti la pământ conducerea jandarmeriei…? Catre ce credeti ca va îndreptați??? ,,JANDARMERIA ROMANA”, ,,niciodata” nu a avut oameni mai pregatiți si mai competenti ca acum, in funcțiile de conducere!!!
Nu ne intereseaza politica voastră murdară, deputatilor sau parlamentarilor ce vreti sa creșteți pe spatele nostru, al jandarmeriei, dând in comandanții nostri! Vreti sa luati atitudine? De ce nu luati la fel de rapid impotriva voastră sau a celor dintre voi ce ne vindeți tara? In cateva zile nii chemați la parchet, iar cand unul dintre voi vinde o fabrica ruinând zeci de mii de familii si subminând economia intregii țari, vă ia ani sau zeci de ani de zile sa-l aduceți pe cel vinovat in fata justitiei! Vreti sa ne dati exemplu? Dati-l intai pe voi! Pe colegii voștri ce nu ne reprezinta interesele acestei tari! Nu ne intereseaza jocurile televiziunilor, la fel de murdare ca cele ale voastre, călcând pe orice, pentru a câstiga rating! Voi cei din televiziune promovati continu stiri denigratoare despre comandantii nostri, Sindile Ionut Cătălin, Militaru Marius, Sebastian Gheorghe Cucos, Laurentiu Cazan, Paraschiv Cătălin, fara ca măcar sa-i cunoasteti! Aveti idee ce fel de oameni sunt!!!??? Aveti idee cata pregatire au!!!??? Ați prefera sa fie niste marionete ale voastre? Ați prefera sa va pupe pe voi in fund? Pentru ce îi judecați??? Va spun eu!!! Fiindca nu sunt ușor coruptibili si fiindca nu va fac jocurile!!!
Ne vom sustine comandanții… si ii vom apara! Nu calcați pe noi prefacandu-vă ca apărați poporul… si de fapt vanzandu-l, pentru a va atinge voi propriile interese, din ce in ce mai avide si din ce in ce mai mari!
Cu aceasta ocazie… colegii mei din jandarmerie, colegii mei de minister, colegii nostri din ministerul apararii nationale si toti cetatenii cu discernământ, cu bun simt si cu capacități de intelegere dezvoltate, va rog sa va treziți… si va rog sa ne unim intr-o singura forta! Ne sunt judecati comandantii…, ce doar si-au facut treaba! Haideți să-i susținem ca si cum ne-am sustine pe noi înșine! Dragi colegi si dragi romani, treziti-vă! Intrebați-vă catre ce ne îndreptăm! Și haideți sa luam atitudine! Acesti oameni… sunt pur si simplu nevinovati! Deschideti ochii! Toate masurile pe care le-au luat au fost făcute conform legii!
Eu… sunt mândru de conducerea jandarmeriei! Nu o vom lasa călcată in picioare!
Români!, cu spirit de români in voi…, va rog treziti-vă! Se incearca subminarea autorității instituției ce trebuie sa tina în frâu, situatiile ce denatureaza ordinea de drept a cetățeanului, institutie ce trebuie sa aduca echilibru cand statul este pus in pericol de-a i se da o lovitura pe la spate! Uneori trebuie sa ne apărăm tara aparandu-ne de unii dintre noi! Din pacate!
Va conjur in primul rand pe voi colegi… sa ne unim! Nu avem voie sa facem miting…? Dar avem voie sa ne aparam comandanții! Asa cum ar trebui sa o faca orice român in institutia sa si in țara noastră! Iar pe voi ceilalti… sa ne trezim, realizând cine suntem cu adevarat! Haideți… sa luam atitudine!!!
Va iubesc romani… cu spirit de daci adevarati în voi!!!

Distribuire articol