Multe accidente ușoare, ieri, în județul Suceava

Mai mulți șoferi au fost neatenți și au produs accidente care s-au soldat chiar și cu răniți, ca să nu mai vorbim de pagubele materiale și de întâlnirea cu oamenii legii.

La 28.09.2018, ora 08.40, după ce s-a pus în mișcare cu autoturismul dintr-o parcare situată pe str. Nicolae Beldiceanu din municipiul Fălticeni, deschisă circulației publice, un localnic de 34 de ani, nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat și accidentato femeie de 70 de ani, din localitate, care circula prin parcare.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru pieton și de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul auto, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.            

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

La 28.09.2018, ora 10.12, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 17, în afara comunei Iacobeni, din cauza vitezei neadaptate la ieșirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă, un bărbat de 44 de ani, din județul Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 28.09.2018, în jurul orei 16.10, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în apropierea intersecţiei cu DC 27, din comuna Păltinoasa, un localnic de 70 de ani, nu a păstrat distanţa regulamentară în mers și a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 56 de ani, din județul Galaţi, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers și care, era oprit în coloana formată în apropierea intersecţiei.

În urma impactului, autoturismul condus regulamentar a fost proiectat în alt autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani, din orașul Gura Humorului, care circula în acelaşi sens, fiind oprit pentru a efectua virajul la stânga pe DC 27.  

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto din județul Galați.

Conducătorii auto implicați în accident, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

La 28.09.2018, în jurul orei 19.46, în timp ce conducea autoturismul pe str. Ştefan cel Mare din municipiul Suceava, ajunsă la intersecţia cu str. Ştefan Dracinschi, o localnică de 68 de ani a schimbat direcţia de deplasare la stânga, fără să acorde prioritate de trecere motociclelor conduse de doi bărbați de 26 și 28 de ani, ambii din localitate, intrând în coliziune cu acestea.

           Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorilor de motociclu.

Conducătorii auto implicați în accident, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 29.09.2018, în jurul orei 09.04, în timp ce conducea autoutilitara într-o curbă deosebit de periculoasă pe DN 17, în afara comunei Poiana Stampei, din cauza vitezei neadaptate, un bărbat de 52 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 51 de ani din municipiul Suceava.

        În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară conducătorului auto de 51 de ani și a soției acestuia, o femeie de 48 de ani, tot din municipiul Suceava, care au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, bărbatul nefiind internat.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

            La 29.09.2018, în jurul orei 11.36, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă deosebit de periculoasă pe DN 17, din direcţia Suceava spre oraşul Gura Humorului, un bărbat de 62 de ani din județul Vaslui, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, după care, a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto şi a unei femei de 60 de ani, tot din județul Vaslui, pasageră în autoturism, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

La 29.09.2018, ora 13.31, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe raza comunei Vadu Moldovei, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în cursul zilei, în jurul orei 13.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Vadu Moldovei, un tânăr de 21 de ani din comuna Preutești, l-a acroșat și accidentat pe un localnic de 63 de ani care circula pe bicicletă în aceeași direcție și care, s-a dezechilibrat.

După impact, autoturismul a pătruns pe contrasens și a fost lovit de autovehiculul condus regulamentar de  un bărbat de 58 de ani din județul Iași.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului se face bărbatul de 63 de ani, care s-a dezechilibrat cu bicicleta, fiind lovit de autoturismul condus de tânărul de 21 de ani.

Cei 2 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, acestora și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

 

Distribuire articol