Deputat dr. Maricela Cobuz: Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava a devenit un stâlp al societății sucevene

Deputatul PSD de Suceava dr. Maricela Cobuz a participat, azi la deschiderea anului universitar la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava.

„Am participat astăzi, 1 octombrie 2018, la deschiderea oficială a anului universitar, la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava.

În calitate de Deputat de Suceava, dar și cadru didactic al Departamentului de Sănătate și Dezvoltare Umană, doresc să-mi exprim întreaga mea considerație pentru Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava cu ocazia deschiderii celui de-al 56 an universitar.

Totodată, doresc să felicit conducerea universității, profesorii și personalul auxiliar pentru munca depusă în performanța învățământului universitar sucevean.

Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava a format, în decursul a peste 50 de ani de educație, mii de studenți și tinere valori pentru regiunea Nord-Est și nu numai. Sute de cadre didactice și-au exprimat dorința în a oferi învățământului universitar sucevean valoarea de care dă dovadă astăzi instituția suceveană.

Celebrarea deschiderii anului universitar ne permite să apreciem succesele și realizările tuturor cadrelor didactice și a conducerii instituției în cei 55 de ani de activitate, cu obiective precise, scopuri și noi perspective pentru viitor.

Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava a devenit un stâlp al societății sucevene, un reper pentru valorile morale, pentru spiritul de inovare și progres.

Atenţia noastră se îndreaptă și către studenţi, care reprezintă raţiunea de a fi a oricărei universităţi. Ca și cadre didactice universitare, avem misiunea să formăm nu doar absolvenţi cu anumite abilităţi, ci să generăm cunoaştere, cultură umanistă şi tehnică, dar mai ales un spirit care umanizează, dă sens şi direcţie unei națiuni.

Urez mult succes în activitatea didactică, împliniri profesionale și o bună performanță în sistemul educațional superior„, se arată într-un comunicat.

Distribuire articol