Familia Bodnariu prezentă la mitingul pro referendum din Suceava. Lungu, Pavăl și Miron alături de sute de suceveni

Familia Marius și Ruth Bodnariu a fost prezentă astăzi, după amiază  la Suceava, pentru a participa la mitingul pro referendum de susținere a familiei prin căsătoria dintre un bărbat și o femeie din fața Casei de Cultură. Sucevenii au ieșit în stradă pentru familia Bodnariu la momentele grele prin care a trecut iar acum familia Bodnariu împreună cu sucevenii  au ieșit în stradă pentru  referendumul din zilele de 6 și 7 octombrie.Cot la cot, politicieni şi oficiali de la PNL, ALDE şi PSD i-au îndemnat pe participanți să vină la referendum și să voteze „Da,,. Ulterior au luat cuvântul primarul municipiului Suceava, Ion Lungu (PNL), senatorul ALDE Ilie Niță, deputatul PNL Dumitru Mihalescul, deputatul ALDE Alexandru Băișanu, primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl (PSD), și primarul comunei Bosanci, Neculai Miron (ALDE). Cu toții i-au îndemnat pe participanți să participe la referendum și să voteze „Da”..Evenimentul a început cu intonarea imnului național „Deșteaptă-te, române!”, iar apoi a fost rostită rugăciunea „Tatăl nostru”.

Familia Bodnariu a devenit cunoscută după conflictul cu autoritatea norvegiană de protecție a copilului. Statul norvegian le-a luat în custodie cei cinci copii pentru presupuse motive de natură religioasă. Instanța a dispus ulterior reintegrarea copiilor în familie.

Marius Bodnariu a mulțumit audienței pentru sprijinul acordat în acea perioada și a făcut un apel pentru participarea la referendum. Soții Bodanariu au intonat apoi un imn religios împreună cu corul bărbătesc Bucovina.

Au rostit alocuțiuni și lideri religioși ai cultelor care formează Alianța Evanghelică din România.