INTERNAȚIONAL

Vladimir Putin împlinește 66 de ani. Cu cine își petrece ziua?

Azi , președintele Federației Ruse Vladimir Putin, împlinește 66 de ani. Vladimir Putin își va petrece ziua de naștere împreună cu familia, rudele și prietenii săi, a declarat secretarul de presă al președintelui, Dmitri Peskov, pentru RIA Novosti. La sărbătoare va participa fostul prim-ministru italian, Silvio Berlusconi.

Potrivit presei italiene, datorită vizitei sale la Putin, Berlusconi va pierde evenimentele petrecute în Italia de către Forward Italy.

Acum un an, politicianul italian a participat și la ziua de naștere a liderului rus din Soci. Apoi, Berlusconi la dat lui Putin o acoperire uriașă.

Potrivit lui Peskov, Putin își sărbătorește, de obicei, ziua de naștere cu rudele sale, dar uneori există și excepții. Deci, anul trecut, în această zi, președintele a programat multe apeluri telefonice și, de asemenea, a avut o întâlnire cu membrii Consiliului de Securitate.

În 2016, Putin și-a petrecut ziua de naștere pe patinoar: în meciul Ligii de hochei de noapte, a marcat șapte goluri. Doi ani mai devreme, șeful statului a mers în Siberia și a mers aproape nouă kilometri.

Potrivit președintelui însuși, el a petrecut odată în acea zi împreună cu un coleg străin, președintele Chinei, Xi Jinping.

„Am băut un pahar de vodcă, tocmai am tăiat cârnați”, a împărtășit impresiile lui Putin.