Petru Movilă: PMP susține revendicările transportatorilor

Vicepreședintele PMP Petru Movilă a declarat , azi, că Partidul Mişcarea Populară susţine revendicarea transportatorilor, pe care o consideră corectă şi normală, în condiţiile în care fiecare transportator a licitat trasee cu staţii de oprire.

PMP solicită de urgenţă retragerea ordinului de modificare a condiţiilor de relicenţiere a traseelor în transportul public interjudeţean. Acest ordin nu face altceva decât să îi oblige pe transportatori să fie mereu la mâna ministrului, deoarece dacă vor apărea conflicte, ele vor putea fi soluţionate strict din pixul ministrului.

În ceea ce îl priveşte pe ministrul Transporturilor Lucian Şova, acesta a demonstrat că ideile creţe din capul său pot doar să creeze haos într-un domeniu deja reglementat şi care a funcţionat. Este incredibil şi halucinant cum zi de zi se demonstrează că mintea miniştrilor din Guvernul Dăncilă nu produce altceva decât confuzie şi scandal în domenii deja puse la punct în ceea ce priveşte legislaţia, dar pe care ei vor să le “reformeze” în stil PSD.